Despre noi

Cu cele mai rafinate gusturi pentru cele mai deosebite ingrediente.

Cadoul perfect

   Fara indoiala, in topul cadourilor cele mai rafinate, primul loc il ocupa torturile. Pentru cea iubita, pentru cel drag sau dedicate intregii familii, torturile impun respect si eleganta, stil si savoare. Nu exista nici o inima care sa nu fie cucerita de un tort bine facut. 

   De la evenimente de la birou sau intre prieteni, pana la somptuoasele aranjamente ale unor splendide nunti regale, torturile se afla mereu prezente in viata noastra. Totul sta in iscusinta alegerii unei calitati cat mai inalte pentru fiecare clipa pe care vrem sa o celebram.


Scopul nostru

   Desi, torturile ce poarta semnatura laboratoarelor Bene se găsesc in Bucuresti inca din 2013, de abia acum am considerat ca stim cam tot despre clientii nostri si putem obtine orice produs dorit de onorata clientela. Pe scurt, acoperim cele mai rafinate comenzi si livram torturi pentru orice eveniment din viata voastra. 

   Mai trebuie spus ca laboratoarele noastre sunt instalate in Bulgaria, acolo unde am gasit posibilitatea aprovizionarii cu cele mai proaspete ingrediente de pe piata europeana. Subliniem faptul ca ingredientele noastre sunt naturale, pentru ca, astazi, pe orice piata, se lucreaza cu componente si adaosuri chimice, cu conservanti si potentatori de gust. Noi nu folosim asemenea substante, noi va oferim gustul adevarat al paradisului copilariei noastre.