Rețete disponibile

Ecler de ciocolată:

-blat tip Garash (doar din nuci și fără făină), 
- frișcă din lapte natural, 
- ciocolată lichidă, 
- profiterol cu cremă de lapte și frișcă.



Ecler de vanilie:

- blat pandispan,
- mouse de frisca,
- eclere cu crema de vanilie si bezea.



Fantasy:

- blat cu cacao, sirop de zahăr, cremă de lapte alb, natural, și cacao,
- frișcă din lapte alb cu cacao, banane, bezea,
- nucă de cocos rasă, ciocolată.




Saher:

- blat de cacao cu gem de smochine,
- cremă lapte, cremă de frișcă și nucă,
- ciocolată lichidă.



Paris:

- blat cu cacao, sirop de zahar,
- frișcă din lapte proaspăt, natural,
- afine, cremă de lapte cu cacao,
- rulou unguresc, jeleu.


Alune de padure:

- blat alb, fără bucăţele de ciocolată,
- sirop de zahar, ciocolată lichidă,
- stafide, frișcă din lapte proaspăt natural și cacao,
- lichior Irish cream.